tisdag 28 januari 2014

Träningspeppen & Träningsdeppen

Jag kommer att ha två kategorier på mina träningsinlägg: 
Träningspeppen och träningsdeppen. 
Läs den som passar dig bäst eller slå på stort och läs båda.

Träningsdeppen
Sedan jag fick barn har jag aldrig haft problem med motivationen. Tvärtom. Är jag friskt så tränar jag. Dock är jag sjuk mest hela tiden......

...så när jag mot förmodan är frisk vill jag alltid ge allt på träningen eftersom jag inte vet när nästa tillfälle ges. Ett mardrömsår, ur ett träningsperspektiv, var jag förkyld tolv gånger- tack för den du söta lilla 3-åring.

Att få in en fungerande träningsrutinen är svårt, super svårt. Jag är sjuk trots god sömn, råkost, frukt, nötter och ett frenetiskt handtvättande. Frustrationen är total.

I går på lunchen var jag och sprang för att sedan hämta ett snorigt och blekt barn. Suck. Jag som nyss har blivit frisk från influensan á 3 veckor i sängen.

Apoteket hade en kampanj för en ett antal år sedan som lät typ så här...-"Efter ditt barns 35:e förkylning kan du börja känna dig lugn". Problemet med den kampanjen är att den inte nämner den arma föräldern som blir smittad av alla de 35 förkylningarna.......

.....så nu håller jag tummar och tår för att jag skall kunna träna under våren. Jag har ju trots allt en baddräktssäsong att ta hänsyn till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar