torsdag 13 februari 2014

100 st!

Detta är mitt etthundrade inlägg sedan starten 7 januari 2014. 
-Du har legat i. 
Konstaterade min man i går kväll. Och ja, det har jag för att jag vill hitta ett formspråk och ett uttryck som jag uppskattar vilket måste få ha sin gång. Eftersom jag är ännu inte är klar över hur jag vill att min blogg ska se ut och vad den skall innehålla läser jag många andra bloggar för att få inspiration. När jag då surfade runt i går kväll för att läsa på om feminism hittade jag många fina bloggar som drivs av kvinnor. Först blev jag grön av avund men sedan kände jag wow, vilken källa till inspiration och vilka bra kvinnliga förebilder. Här finns ju hur mycket som helst att hämta ny energi och kraft ifrån!


Några typer av inlägg i min blogg Kvarter Brokig kommer jag att behålla, några kommer att rationaliseras bort med tiden. Med våren kommer odlingarna i gång och jag kände spontant igår efter att ha tittat på Anders och Måns klipp om o-ekologiskt och ekologiskt, Naturskyddsföreningen, att jag bara måste fortsätta skriva om eko-mat. Vi kan bara inte låta ytterligare en generation växa upp intill besprutade plantage, arbeta med besprutade produkter eller äta en hårt besprutad kost. Enough is enough.


Så nu ska frukost ätas och en fredagsteckning styras upp. 
På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar