fredag 28 februari 2014

Nätter med briljanta idéer

I natt var jag ett sömnlöst geni. 
Alla mina idéer var lysande. 
Alla mina formuleringar var mästerliga.
Alla rubriker var storslagna.
Bloggen, Kvarter Brokig, skulle under den följande dagen få ett sensationellt innehåll.

Efter ett par timmar måste jag ha slumrat till för plötsligt kändes hjärnan trög och tom. Var hade alla mina utmärkta uppslag tagit vägen? Vad hade hänt med mina glänsande och perfekta planer? Jag ägnade resten av nattens timmar till att söka efter mina fulländade formuleringar men hjärnan förblev avstängd. 

Idag återstår bara yrsel, sömnbrist och illamående efter den gångna nattens förträfflighet. Så istället för höga läsarsiffror, kommenterade inlägg och tummen upp i drivor är kaffe, alvedon och ångest dagens vapendragare.

Och jag som var så bra.........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar