fredag 7 februari 2014

Träningspeppen

Detta skulle bli ett seriöst inlägg om hur du förbättrar din löpekonomi genom styrke- och spänstträning, back- och balansträning men jag kom på andra tankar.

Istället för ett inlägg om teknik kommer här ett inlägg om träningskläder: När det kommer till träningskläder lägger jag ner varken tid eller pengar. Min bestämda åsikt är att min prestation inte sitter i kläderna, hyggligt luftigt och smidigt brukar duga. Gamla fotbollskläder, yogakläder eller en snygg T-shirt från tidigt 90-tal t ex.

Idag när jag tränade på lunchen hade jag lite väl bråttom i valet av kläder och någonting gick snett. Medan jag sprang på löpbandet upplevde jag det som att mina tights konstant var på väg nedåt och jag stannar för att kolla varför min byxa hänger halvvägs ner över rumpan. -Ahhh, jag har visst fått på mig mina gravidtights, bak o fram. Inte bra. 

Alla som har varit eller är gravida inser kanske att dessa tights inte bara är stora utan också speciellt utformade för att passa just en gravid mage och lämpar sig inte för löpträning. Så i ett fullsatt gym fick jag snabbt och smidigt gå till omklädningsrummet och vända på byxan, dra åt alla tänkbara åtdragningsfunktioner och fortsätta mitt pass. Kanske men bara kanske borde jag lägga en peng eller två på lämpliga träningskläder.

Pinsamt det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar