måndag 10 mars 2014

Att inte bli uppringd

"Du kommer att bli uppring kring kl 11:15." "Bullshit", säger jag i andra änden av TeleQ eller vad nu telefonsystemet heter

I skrivandets stund är kl 12:23 och jag har noll förhoppning om att kunna boka en läkartid till min dotter kring kl 11:15. 

Varför TeleQ systemet, som den lokala vårdcentralen har, inte fungerar har jag ingen aning om men alldeles för ofta låter jag bli att utföra privata ärenden som t ex ett toalettbesök eller liknande när jag skall bli uppring. Jag tillhör även tyvärr den skaran av befolkningen som liksom glömmer av att det finns mobila telefoner och anger således mitt fasta nummer vilket innebär att jag blir bunden till en specifik plats i stället för den flexibla varianten, utomhus, i bilen, i trapphuset, i skogen, vid havet, i skogen-ja, ni fattar. 

Sur som ättika ska jag nu äta lite lunch innan jag skriver dagens offerter och fortsätter mitt surande lite till då jag ännu inte har blivit uppringd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar