tisdag 25 mars 2014

Träningspeppen

Ibland blir det error. Utan förvarning kan en okej träningsrutin plötsligt upphöra. Varje gång det sker tänker jag två saker:
1. Skit också!
2. Oh nej, inte igen!

Jag mår som absolut bäst när jag har möjlighet att träna minst 2 ggr på en vecka. I de perioder när jag inte hinner, är sjuk eller av någon bisarr anledning inte får arslet ur sjunker mitt glada sinne lite för varje dag. Jag blir orolig, nervös och spänd. 

Så vadan detta error som jag så uppenbart mår dåligt av? Är jag en självplågare? Plötsligt offer för lathet? Ja, antagligen men oavsett anledning till mitt error ska jag nu göra en ansats att ta mig ur detta oönskade avbrott. Jag ska träna ett träningspass som jag kallar för "hellre än bra" där målet enbart är att komma igång igen.

Håller tummar och tår för att det ska flyta på i alla fall till 6 maj då mitt träningskort går ut ; )
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar