tisdag 8 april 2014

Eko-rätt

Kryddor som jag skall hålla vid liv till nästa måndag.

I går på matlagningskursen, som jag håller i på måndagar, lagade
vi en jätte god gryta som en vän till mig tipsade om:
Couscous med grön kikärtsgryta och torkadfrukt. i stället för couscous
så hade vi en röd quinoa (utan honung och russin) som även passade 
till de övriga rätterna som vi lagade.

I princip alla ingredienser är ekologiska i den här vegetariska 
kursen. 
Eftersom det är jag som handlar lär jag mig hur utbudet ser ut på de olika
affärerna och är jag inte nöjd brukar jag prata med personalen för att se
om de kan köpa in t ex eko-grönsaker som jag vet att andra butiker
säljer. Jag har även pratat med personalen på ICA angående bröd och
hygienartiklar.

Nu mera mat. Jag är hungrig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar