tisdag 22 april 2014

Hisstal

Denna veckan arbetar jag som sagt på Helliden fhsk som gästlärare. Idag har vi diskuterat vad en portfolio bör/inte bör innehålla, vad vi har för syfte med vår portfolio och på vilket sätt vill vi presentera den. Analogt eller digitalt. 

Är det någon av er läsare som är intresserad av att skapa en digital portfolio så kan jag rekommendera www.carbonmade.com- snabbt och lätt utan varken domän eller webbhotell.

Nu ska jag förbereda inför min lektion i morgon då vi kommer att titta på vilka egenskaper vi besitter och skillnaden mellan självförtroende och självkänsla. Om vi hinner ska vi även kika på www.hisstal.se för att öva oss på att pitcha.

(Sedan ska jag vila min röst för jag är så hes....nedrans förkylning!)

Hej då!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar