tisdag 8 april 2014

Träningspeppen

Igår och i fredags tränade jag på Friskis o Svettis. Jag har träningskort fram till 6 maj sedan är det löpning i skogen som gäller. Området jag bor i fenomenalt backigt. Tyvärr. Det sliter på knäna i både uppför och nedförsbacke vilket gör löpningen på löpband till rena drömmen men jag kommer inte att förnya mitt gymkort förrän tidigast i september. Det är trevligare att vara ute under sommaren och jag tenderar att röra på mig mer på sommaren eftersom vi hittar på fler aktiviteter. 

Nu när jag bara har några veckor kvar på mitt kort, som jag har haft i ett år, kan jag konstatera att det har varit en lyckad investering. Trots skador har jag alltid lyckats träna på något sätt. Crosstrainer, yoga, löpning eller rodd. Skam den som ger sig. Ser ofta personer som är skadade på olika sätt som ändå tränar på det sätt de kan vilket är så motiverande! 

Innan utesäsongen drar i gång ska jag kika på nya löparskor. Mina är 10 år gamla och börjar bli väldigt slitna. Vet dock inte i vilken ände jag ska börja i för oj, vad mycket coola modeller det finns.  Dom här på rean kanske?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar