onsdag 22 oktober 2014

Träningspeppen

Inser att det var ett tag sedan jag skrev något inlägg om min träning. Min tystad beror dock inte på att jag inte tränar. Tvärtom. Det flyter på riktigt bra! 

Jag löptränar på löpbandet 2-3 ggr i veckan och jag cyklar givetvis till o från gymmet samt till alla möten och träffar i Göteborg med omnejd. 

När det kommer till mina träningspass har jag listat ut ett sätt som hindrar mig från att uppleva någon form av prestationsångest vilket kan verka negativt för motivationen. Jag börjar alltid ett träningspass med att förlåta mig själv. Säger till mig själv att det är ok om jag misslyckas med mitt pass och att det räcker med 15 min löpning i lagom tempo. 

Tycker ni jag är knäpp? Lite kanske men jag har insett att om jag överhuvudtaget förväntar mig någon form av prestation så faller jag som ett korthus. Jag är alltså ärligt och uppriktigt nöjd med att lunka/jogga 15 min och allt annat är bonus vilket resulterar i super häftiga pass i högt tempo där jag pressar mig till max varje gång! 

Jag är ingen tävlingsmänniska och jag har ingen vinnarskalle men jag är en jävel på självdiciplin och det kommer jag långt på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar