fredag 14 november 2014

Ekoveggosmart!

Efter att ha plåtat olika personer hela veckan sitter jag nu vid datorn och skriver på min kommande föreläsning. Det är alltid lika spännande och roligt med alla de olika typer av uppdrag som landar på mitt skrivbord. Föreläsningen ekoveggosmart som jag skriver på just nu känns väldigt viktig och engagerar mig även privat. Känns som en fantastisk möjlighet att prata om vikten av ekologiska råvaror och bidra med mina erfarenheter av vegetarisk kost där slutprodukten blir klimatsmartare medmänniskor. 

Är ni intresserade av att veta mer så läs t ex på naturskysddsföreningens hemsida som har massor av bra kom-i-gång-tips och information.

Eller kolla in Green kitchen stoiers som är helt fantastiskt skickliga och inovativa. De var förresten med i SVT:s Godmorgon Sverige i morse och lagade mat.

Maja Söderberg är också värd att kolla upp om ni är intresserade av klimatmat. Maja har skrivet ett antal böcker i ämnet där min favoritbok heter "Sju årstider i Majas kök"

Till sist har ni även en samlingssida som heter http://www.klimatsmart.se/ med massor av länkar och tips!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar