tisdag 14 april 2015

Träningspeppen

Efter 6 veckors uppehåll på grund av influensa och en ständigt växande inneboende kom jag äntligen iväg till gymmet igår! Med usel kondition peppade jag mig själv att åtminstone gå en promenad på löpbandet. Sagt o gjort. Jag lunkade på och känner mig sjukt nöjd tills en sömndrucken man i 75 års ålder drar i gång i mycket högt tempo på löpbandet....alltså han går in på den hastigheten jag brukar avsluta på!! 

Missförstå mig rätt nu, jag unnar verkligen mannen med det sovrufsiga håret all styrka och kondition i världen men det påminde mig lite väl mycket om den gången då jag blev omcyklad, på plan mark, av en mycket gammal dam.

I morgon är det jag som ska testa rodd och crosstrainer så mitt hjärta kanske hickar i gång lite! Pepp, pepp!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar