onsdag 20 maj 2015

Underbara lantliv!?

Om ni läsare undrar vart jag har tagit vägen så befinner jag mig på landet på semester, arbetsläger med min familj. Vädret är underbart, svinkallt, regn och blåst och vi njuter i fulla drag. I dag har jag till exempel bara lite träningsvärk efter gårdagens renoveringsprojekt och Anders såg förhållandevis fräsch ut i morse efter gårdagens 6 h i skogen och 4 h i gästrumshelvetet som aldrig vill bli färdigt. I dag känns det även extra bra eftersom det redan, äntligen, är onsdag och att listan över saker som måste göras innan vi får åka hem och vila upp oss bara innehåller några få små saker som lagning av tak, tapetsering, friläggning av golv, ytterligare skogsarbete och liiite gräsklippning på x antal timmar.

Nä, nu ska jag sluta klaga och ta tag i strechingen av min så smått mörbultade gravidkropp så jag kan fortsätta o njuta av semestern, arbetslägret.

Puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar