lördag 30 maj 2015

Varför, varför!?

Hur kunde jag vara så naiv? Att jag inte fattade att 4 timmar med stök å bök i källaren skulle ta ut sin rätt! I morse bestämde vi snabbt och lätt att eftermiddagen skulle spenderas i källaren som är till bredden full med bråte. Kläder, avhandlingar, Larsson-tidningar, VHS-band, avlagda toasitsar och porslin. Den ena lådan tyngre än den andra. Visst, vi har nu lyckats lokaliserat alla Veras kläder och skor som nr 2 ska få ärva men AJ, vad ont jag har i ryggen. Min hjärna och min kropp är liksom inte helt på samma linje. Hjärnan trummar på som vanligt medan kroppen flåsar, pustar och frustar i ett evigt jämmer.

Nä, nu ska jag lägga mig tillrätta och läsa minst 20 st gamla pixiböcker som jag hittade idag. Så efterlängtade och saknade. Pelles ficklampa av Jan Lööf, here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar