onsdag 19 augusti 2015

Action in da night!

Här må ni tro att det händer grejer på natten. Inte bor vi i något sömnigt Mölndal inte, fast när jag tänker efter hade jag nog hellre sovit klockan 04:15 istället för att försöka få Vera att somna om men, men, plötsligt hör jag i vilket fall röster inne på gården genom våra öppna fönster. Det rasslar lite i ett par kedjor för att sedan bli tyst. För tyst. Inga smällar i dörrar eller startande av mopeder/motorcyklar så jag smyger mig upp.

Väl nere i köket ser jag en tjej som beter sig misstänkt åt för att sedan springa och försvinna mot sopkärlen. Samtidigt dyker två poliser upp med ficklampor. Jag slänger upp fönstret och ropar (skriker) "Hon sprang åt det hållet." och viftar frenetiskt åt poliserna som undrar; "Vem där?" Efter ytterligare viftande och tjoande fattar poliserna galloppen och spring åt rätt håll. Äntligen!

Vera kommer nu nedfarande och undrar vad jag står och gapar om mitt i natten? Då ytterligare två poliser dyker upp och undrar om det är jag som är Carina? blir Vera mycket exalterad. Halvt hängande ut genom köksfönstret försöker jag förklara det rafflande händelseförloppet för att sedan trycka i Vera lite fet yoghurt innan sista sömnpasset tar vid.

Vid kvällens middagen har Vera detaljerat återgett nattens aktivitet för Anders där ingredienser som skarpladdade vapen, demolerade bilar och krossat glas har adderats till historien..hmm, undrar vem hon brås på? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar