söndag 23 augusti 2015

Fascinerande snabb marscherat!

Ynka fyra dagar tog det för Vera att dra på sig terminens första förkylning. Jag är grymt imponerad! Vera är trots motion, hälsosam kost och mycket vila samt sömn tamigtusan alltid förkyld under terminerna. Och vad värre är, hon smittar mig! Jag har aldrig i hela mitt liv varit så in-i-helvete förkyld sedan vi fick Vera. Morrar lite extra nu dels på grund av värmen dels på grund av graviditeten då jag ju är extra mottaglig. Hoppas, hoppas jag slipper denna förkylningen då vi ska till Nyköping nästa helg och fira att min mormor fyller hela 90 år den 1 september! Där snackar vi tidernas födelsedag. 

Ett tips! Ni missar väl inte "Mammas nya kille" som går på söndagarna from idag. Så jäkla roligt! Nu ska jag snyta Vera för 30 gången nu i kväll. Hej på er!

2 kommentarer:

  1. Ett tips: börja med D-vitaminerna två veckor innan barnen ska in i barngrupper efter sommaren. Framförallt efter en så solfattig sommar som den här (förutom slutet när barnen redan var i grupperna). Inte fel att själv nalla lite av D-vitamindropparna heller....

    SvaraRadera
  2. Ok, det hade jag ingen aning om. Kan vara värt att testa nu när vi ska börja ge D-droppar igen till bebisen.

    SvaraRadera