torsdag 10 september 2015

Falsk alarm?

Idag på ICA Maxis leksaksavdelning var jag övertygad om att saker o ting var i rörelse. Kallsvettig och lätt stirrig börjar jag planlöst yra omkring bland dockor och lego. För en kort sekund blundar jag. Den ofullständiga BB-väska som står i hallen flashar förbi, avsaknaden av mobiltelefon och nummer till Anders gör sig påmint samtidigt som Vera rusar fram o tillbaka på en käpphäst; -Var ska jag göra av henne? Finns det lekrum på förlossningen?

"Mamma, hallå? Varför står du här och mumlar för dig själv?"
"Eeh, ja, jag mår lite konstigt men det är nog ingen fara när jag tänker efter."
"???"
"Det var visst bara gaser."
"???"

Efter den här dagens upplevelse kan jag torrt konstatera att även gravida kan få i sig för mycket katrinplommon. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar