lördag 26 september 2015

Rubriker

Jag sätter sällan en rubrik på ett inlägg enbart för att få träffar. Jag försöker sätta relevanta och inbjudande rubriker. I bland lyckas jag bra och får många läsare och ibland lyckas jag mindre bra men det spelar ingen roll då bloggen liksom lever oavsett läsarunderlag då Kvarter Brokig är viktig för mig. 

Ibland händer det dock att en rubrik ger lite fler läsare än tänkt. Jag syftar då på en rubrik om korv under våren och gårdagens "Master och slave".  Rubriker som jag till slut får ta bort eftersom de ger ett extremt skevt utslag i statistiken. Det hela är såklart väldigt komiskt och vill jag ha många klick är det uppenbart ganska enkelt men kanske inte så givande...eller?

Nu ska jag väcka lilla familjen som till skillnad från mig sover då jag har varit vaken sedan 02:15. Sömnbrist är o förblir öken. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar